Sobre temporada

Temporada és una publicació que neix amb la voluntat de ser una guia dels espectacles culturals del Vendrell dels propers mesos.

TEMPORADA és possible gràcies al treball que han dut a terme, plegats, els programadors dels diversos espais escènics del Vendrell —el Teatre Àngel Guimerà (TÀG), l’Auditori Pau Casals i l’Auditori del Tívoli— i vol donar com a resultat una oferta cultural conjunta i amb continguts atractius per a un públic el més heterogeni possible.

En aquesta edició estiuenca, s’hi pot trobar tota la programació del 39è Festival Internacional de Música Pau Casals, la programació del 31è Festival de Música Tradicional Música a la Vila i els concerts que es programen a l’Auditori Pau Casals durant el mes d’agost, així com també

referències dels concerts del Festival Jove “Música als Jardins” organitzats per la Fundació Pau Casals, de les ballades de sardanes del mes d’agost organitzades des de la Regidoria de Cultura i Festes, de les activitats d’estiu del Museu Àngel Guimerà, i de les mostres previstes a la Sala d’exposicions Portal del Pardo, a la Sala d’exposicions La Fusteria i al Museu Deu.

Així doncs, us convidem a fullejar les pàgines d’aquesta guia d’estiu i trobar els espectacles que més us agradin.

Gaudiu de TEMPORADA i de l’escena cultural del Vendrell!

Programació Música a la Vila

Programació Festival de Música Pau Casals

Programació temporada

Programació altres

Espais culturals

TEATRE ÀNGEL GUIMERÀ 
El Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell és un equipament municipal concebut per donar cabuda a la representació de tot tipus d’arts escèniques, com teatre, dansa i música. Així mateix, s’hi desenvolupen altres activitats de caràcter cultural i social lligades a entitats de la vila. El Teatre Municipal Àngel Guimerà va ser inaugurat el setembre de 2009, després d’una llarga remodelació de l’antic teatre de La Lira Vendrellenca. Actualment, compta amb un aforament de 415 places, dins d’un recinte modern dotat dels avenços tècnics dels espais escènics del segle XXI.

WebtwitterFacebook

AUDITORI PAU CASALS
L’Auditori Pau Casals està situat al barri marítim de Sant Salvador, davant del Museu Pau Casals. És d’una estructura moderna i àgil, pensada per a la funció bàsica que havia de complir, la de sala de concerts. Va ser inaugurat el dia 6 de juny de l’any 1981.
La sala d’audicions té una capacitat per a quatre-centes persones. El vestíbul és utilitzat per fer exposicions i recepcions, i l’equipament té àmplies dependències annexes que, a més de donar-li possibilitats de múltiples serveis, atorguen una gran versatilitat de funcions a l’Auditori.

hometwitterfacebook

AUDITORI DEL TÍVOLI
Dissenyat per l’arquitecte Pau Pérez juntament amb l’enginyer acústic Higini Arau, és un edifici modern, molt pràctic i versàtil. L’Auditori del Tívoli està integrat dins el mateix edifici de l’Escola Municipal de Música Pau Casals i poden funcionar tots dos equipaments per separat.
Aquest equipament consta de l’Auditori del Tívoli amb capacitat per a 333 persones, de la Sala Agustí Cohí Grau amb capacitat per a 120 persones i d’una sala polivalent amb capacitat per a 60 persones. Totes aquestes tres sales disposen d’un excel·lent equipament audiovisual.

webfacebook

Vols estar informat?

Deixa’ns el teu email i rebràs totes les novetats.

Contacta amb nosaltres

TEATRE ÀNGEL GUIMERÀ
Carrer Sant Jordi 9-13
El Vendrell
Tel. 977 66 56 84
info@tagelvendrell.cat
AUDITORI PAU CASALS
Avinguda Palfuriana, 52
Sant Salvador – El Vendrell
Tel.: 977 68 34 68
auditoripaucasals@elvendrell.net
AUDITORI DEL TÍVOLI
Passatge del Tívoli 3-7
El Vendrell
Tel. 977 15 42 03
auditoriescola@elvendrell.net

[ninja_form id=1]